Wanneer kies je voor EPDM dakbedekking

EPDM-dakbedekkingssystemen zijn een van de populairste keuzes voor commerciële en industriële gebouwen. Ze bieden een aantal voordelen ten opzichte van a EPDM dakbedekking ndere soorten dakbedekking, zoals duurzaamheid, flexibiliteit en weerbestendigheid. Ze hebben echter ook enkele nadelen, dus het is belangrijk om de voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen voordat u beslist of EPDM de juiste keuze is voor uw gebouw.

Voordelen:

1. EPDM-daken zijn uiterst duurzaam en kunnen bij goed onderhoud tientallen jaren meegaan. Ze zijn ook bestand tegen brand, wind, hagel en zware weersomstandigheden.

2. EPDM is een zeer flexibel materiaal, zodat het kan worden geïnstalleerd op daken met complexe ontwerpen of ongelijke oppervlakken. Dit maakt het ideaal voor gebruik op oudere gebouwen waar in de toekomst dakreparaties nodig kunnen zijn.

3. EPDM daken zijn onderhoudsarm en gemakkelijk te repareren als ze beschadigd zijn.Patch kit systeem beschikbaar bij RubberBond Dit betekent dat ze niet zullen bijdragen aan de lopende onderhoudskosten van uw gebouw na verloop van tijd.44 4444 44444

nadelen:

1-epdm kan gemakkelijk worden doorboord, dus wees voorzichtig bij het hanteren of installeren van epdm-platen . OokEPY 9357- twee componenten zelf-nivellerend polyurethaandichtingsproduct werkt groot als noodsituatieflard in plaats van band. Pas eenvoudig rond gat of scheur toe, maak glad met natte vinger of plamuurmes, wacht 15 minuten dan pas een andere laag toe indien nodig 2

EPDM is een vorm van synthetisch rubber die meestal wordt gebruikt in commerciële daktoepassingen. Het heeft een groot aantal voordelen die het een ideale keuze maken voor veel verschillende soorten daken. Er zijn echter ook enkele nadelen aan het gebruik van dit materiaal. Hier zijn enkele dingen die u moet overwegen wanneer u beslist of EPDM-dakbedekking de juiste keuze is voor uw gebouw:

Voordelen:

1. EPDM is zeer duurzaam en kan met de juiste zorg en onderhoud tot 50 jaar meegaan.
2. Het is bestand tegen brand, wind, hagel en andere weersschade.
3. EPDM is een groene dakbedekking omdat het gemaakt is van gerecycleerde materialen en geen schadelijke chemicaliën afgeeft.
4. Dit type dakbedekking is zeer gemakkelijk te installeren en te repareren.
5. EPDM biedt een uitstekende isolatie tegen warmte en geluid.
6. Het heeft een laag reflectievermogen, waardoor uw gebouw in de zomermaanden koeler blijft.
7

U leest hier over de voordelen van EPDM dakbedekking voor uw commercieel of industrieel pand.

Als u bezig bent met het kiezen van een dakbedekkingssysteem voor uw huis of bedrijf, vraagt u zich misschien af of EPDM-dakbedekking de juiste optie voor u is. Hier zijn een paar dingen om te overwegen bij het maken van uw beslissing:

1. EPDM-dakbedekking is een uitstekende keuze voor gebieden met een hoge vochtigheidsgraad en/of grote temperatuurschommelingen. Dit type dakbedekking is bijzonder goed bestand tegen UV-schade, wat een probleem kan zijn in zonnige gebieden.

2. EPDM-dakbedekking is ook een goede keuze voor platte of laag hellende daken. Dit type dakbedekking zorgt voor een goede afwatering en is bestand tegen plasvorming, waardoor het ideaal is voor gebruik in gebieden waar vaak regen valt.

3. Indien correct geïnstalleerd, kunnen EPDM-dakbedekkingssystemen tot 50 jaar meegaan zonder te moeten worden vervangen. Dit maakt ze een uitstekende investering voor elk huis of bedrijfseigenaar op zoek naar een lange termijn oplossing voor hun dakbedekking behoeften.

EPDM-dakbedekking is een populaire keuze voor commerciële en industriële gebouwen omdat het duurzaam en gemakkelijk te installeren is. Er zijn echter een paar dingen die u moet overwegen voordat u EPDM-dakbedekking voor uw project kiest.

1. Het klimaat in uw omgeving: EPDM-dakbedekking is niet geschikt voor gebieden met extreme temperaturen, warm of koud. Als u in een gebied woont met frequente temperatuurschommelingen, kunt u een ander type dakbedekking overwegen.

2. De helling van uw dak: EPDM dakbedekking werkt het beste op platte of licht hellende daken. Als uw dak erg steil is, kunt u beter kiezen voor een ander type dakbedekking dat het extra gewicht beter aankan.

3. Het type gebouw: EPDM-dakbedekking wordt vanwege het zware gewicht niet aanbevolen voor gebruik op woonhuizen. Het is beter geschikt voor commerciële en industriële gebouwen die het extra gewicht zonder problemen kunnen dragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader